Púder Bárszínház

1092 Budapest, Ráday utca 8.

A budapesti fiatalok és nem utolsó sorban a városba látogató turisták egyik kedvenc „élettere” a Ráday utca elején, a Kálvin tértől karnyújtásnyira elhelyezkedő Púder Bárszínház. Saját színházteremmel rendelkezik, így nem meglepő, hogy közkedvelt helyszíne kisebb színházi előadásoknak, magyar/angol nyelvű improvizációs kurzusoknak. Elkülöníthető pincehelyiségének köszönhetően rendszeresen otthont ad könyvbemutatóknak, workshopoknak, díjátadóknak, fotókiállításoknak, stand-up esteknek. Különleges, fiatal magyar művészek által megálmodott enteriőrje miatt fotózások, forgatások, népszerű helyszíne. A Púder Bárszínház valódi értékeket közvetítő színfoltja a fővárosnak, nemcsak  kivételes, semmihez nem hasonlítható belsőtere, hanem a mai trendeknek megfelelően kialakított étlapja miatt is, ami a széles vendégkör szerteágazó igényeinek is tökéletesen megfelel.

 

Szeptember 29. szombat 15.00h-tól

A Púder Bárszínház ingyenes HANGDRUM koncerttel ünnepli a Ráday Korzót és a várva várt forgatagot. Szabadi Andi handpan művész már szinte hazajár hozzánk koncertezni, reméljük, ezúttal még szélesebb körben ismerheti meg a közönség Andi munkásságát!
A koncert után kiscsoportos foglalkozáson mini zeneórát, hangszerpróbát tartunk a Púder színháztermében! (5 fő/ 20 perc)
A programokon való részvétel: INGYENES. A workshopra a regisztráció kötelező, és csak visszaigazolás után érvényes!

Előadó: Szabadi Andrea handpan & more
Asztalfoglalás ajánlott!  +3612107168
HANGszersimogató-minizeneóra-workshop:
1. turnus 16.15
2. turnus 16.45
Regisztráció KÖTELEZŐ (max 10 fő) : https://goo.gl/forms/SuuWP52Ko2KtzLi03

Facebook linkje: https://www.facebook.com/events/2179941732280900/