PH21 Galéria

1092 Budapest, Ráday utca 55.

A helyszín múltja és jelene egyszerre hordozza magában az erős lokális kötődést és a nemzetköziséget. Azt követően, hogy ebben az épületben a környék legismertebb zöldséges boltjai működtek, 2015-ban itt nyitotta meg kapuit a kortárs fotográfia számára nemzetközi megjelenési felületet biztosító PH21 Galéria.

FOTÓPÁLYÁZAT A RÁDAY KORZÓ PROGRAMJÁBAN

Kedves Pályázó!

A PH21 Kortárs Fotográfiai Galéria a Ráday Korzó programjában mobilfotó-pályázatot hirdet. Mivel ez a pályázat a Ráday Korzó programjához kötődik, ezúttal (kivételesen) csak Magyarországon élő fotósok képeit várjuk.

Küldd el nekünk mobiltelefonnal készült fényképedet (maximum 3 képpel pályázhatsz) a ph21galeria.palyazat@gmail.com email-címre 2018. szeptember 29-én (szombat) 14 óráig!

A témát nem szeretnénk megkötni, az egyetlen feltétel, hogy a képek mobiltelefonnal készüljenek. Ha inspirációra vágysz, gyere be a Ráday 55-be és nézd meg a legújabb, éppen a mobilfotóval foglalkozó Mobile című kiállításunkat.

Ha nem múltál el még 18 éves, kérjük, add meg nekünk az alábbi adatokat:

-Név, életkor, iskola
-Kiskorú pályázó esetén a szülők email-címéről várjuk a képeket, s kérnénk az alábbi mondatot, hiteles adatokkal kitöltve, beleírni a levélbe: „Gipsz Jakab, Gipsz Zsuzsa édesapja hozzájárulok, hogy a mellékelt képekkel lányom részt vegyen a PH21 Galéria mobilfotó-pályázatán.”

Az eredményhirdetésre a PH21 Galéria Facebook oldalán (https://www.facebook.com/Ph21Gallery/) kerül sor október elsején (a jelentkezőknek e-mailben nem küldünk értesítést).

A győztes fotográfust ajándékkal jutalmazzuk, s nyertes képét a Galéria ablakában 2018. október 6-ig(a Mobile kiállításunk zárásáig) bemutatjuk.

Izgalommal várjuk a munkáitokat!

PH21 Galéria