Mighelp

1092 Budapest, Ráday utca 9., I/2. (12-es csengő)

Missziónk a béke és biztonság szolgálata a hazánkban törvényes keretek közt élő külföldiek társadalmi és munkaerőpiaci beágyazottságának elősegítése által, oktatási programokba vonva őket, szerető közösséget teremtve számukra. 

Szeptember 29. szombat 10.30-12.30 és 14.30-16.30

Afrikai kézműves kosárfonó műhely

A műhelyt felkereső látogatók bepillantást nyerhetnek az egzotikus növényi alapanyagokból készülő, színpompás afrikai kosarak készítésének módjába, sőt, maguk is bekapcsolódhatnak az alkotás folyamatába. Remek alkalom adódik arra is, hogy az érdeklődők megismerkedjenek a MIGHelp egyesület tevékenységével és maroknyi csapatával. A műhelyeken való részvétel ingyenes, nem kötött szigorú regisztrációhoz, azonban kérjük, hogy a férőhelyek kialakítása érdekében az info@mighelp.hu-ra küldött e-mailben vagy a 06 30 335 9132-es telefonszámon jelezzék előre részvételi szándékukat!

 

Szeptember 29. szombat 18.00 – 20.00

Kóstold meg a világot! 

Gasztro kóstoló Az FKA és a MigHelp közös szervezésében. A kétórás eseményen az afgán, nigériai, libanoni, mauríciuszi/indiai, marokkói valamint magyar konyha hagyományaival ismerkedhetünk meg. Az esemény további érdekessége, hogy a Ferencvárosi Közösségi Alapítvány kisadománygyűjtő Sütiflotta csapata is csatlakozik –  amelyben kerületi önkéntesek sütnek jó ügyekért –  megmutatva egyben azt is, hogy a magyar konyha is milyen sokféle kulináris hagyományból merít, csakúgy mint a kultúránk és mint a sokszínű Ferencváros.