Medence Csoport

1093 Budapest, Pipa utca 4.

Sok nagy cég alakult már garázsban, a Medence Csoport egy elhagyott medencében frissen végzett designerek baráti csoportjának (Gross András belsőépítész – ügyvezető; Magyar Gergely kommunikáció-tervező művész; Terebessy Tóbiás faipari formatervező) szövetségéből született. A kezdetektől fogva erős küldetésünket követve mai napig célunk a design eszközeivel egy életmodell kialakítása és megosztása a környezet, a művészet és a közösség harmonikus egységének megvalósítására törekedve.

A szervezetünk egy független, önálló fizikai és szellemi alkotóműhely, mely a képző- és iparművészeti, építészeti tervezéstől a projektek komplett lebonyolítását a bölcsőtől a bölcsőig egy kézben vállalja az arts&crafts egység jegyében. Több, mint 10 éve alkotunk a Belső-Ferencvárosban: Az idei Swimathon adománygyűjtő kampányon 3 fős csapatunkkal úsztunk is a Ráday Korzó létrehozásáért.

Szeptember 29. szombat, 10.00-13.00

Nyitott udvar program, bolhapiac

(jó időben a ház belső udvara, ha zárt tér kell, a Medence Szalon)

A Nyitott udvar programon hagyományosan a ház lakói állítanak standokat, és árusítják saját régi ruháikat, gyűjteményüket, játékaikat. A bolhapiac is az újrahasznosítás, a környezettudatos gondolkodás egyik gyakorlati megnyilvánulása, bekapcsolódás a tárgyak nagy körforgásába. A Ráday Korzó alkalmából megnyitjuk a lehetőséget a belső-ferencvárosiak előtt is.

Nyolc standot tudunk biztosítani az érdeklődőknek, kizárólag saját személyes tárgyak árusítására (tehát nem kereskedelmi tevékenységre).

Helypénz nincs.

Az árusoknak szombaton 9 órától lesz lehetőségük bepakolni, és a program zárásakor el kell szállítaniuk maradék árujukat.

A standokra az info@medencecsoport.hu címen, vagy a +36703685174 számon jelentkezhettek.

A programon örömmel látunk gyerekeket, felnőtteket árusként és vásárlóként is.

Minden látogató vendégünk egy pohár szörpre.