Manga Cowboy

1092 Budapest, Ráday u. 31.

 

A Manga egy vagány hely. Az amerikai és ázsiai fúziós konyha eredményeit mutatja fel a lassan egy évtizede fejlődő, a vendégek tetszéséhez igazodó étlap. Sikerét a szépen alakuló törzsközönség mellett az utca nemzetközi közönsége is visszaigazolja. Kellemes-fiatalos környezet, egyre több gyerekszék, terasz, szakszerű kiszolgálás. A menüben szereplő legjobb falatokat, az ott dolgozók fotóit felhasználó, ál-moziplakátokkal is hirdetik. Színjáték és film, talán ezért sem véletlen, hogy ezt a mostani programot már régen szerették volna meghirdetni. A Manga Cowboy egyik tulajdonosa, Sándor Iván maga is tagja a Ráday Korzó szervező csapatának, így az esemény hivatalos megnyitójának is ők adnak otthont.

 

Szeptember 28. péntek 19.00 

HolyChicks acoustic live koncert

A HolyChicks egy 2015 óta működő csupa csajokból álló pop-rock produkció. A lányok 2015-ben még Fluor Tomi nyári turnéján dolgoztak együtt, majd ősszel összeálltak és megalakult az azóta is változatlan felállású lányszupergroup.  A barátság és a karrier jól összefér a formációban: már az első próbákon megírták első dalaikat, és azóta is kölcsönösen inspirálják és motiválják egymást. A tökéletes összhang a munka tempójában és minőségében is megnyilvánul: az elmúlt két év alatt egy kislemezt, három videoklipet, és több vidéki illetve budapesti koncertet tudnak maguk mögött (többek között olyan nemzetközi sztárok előtt is, mint a MIYAVI vagy Eric Martin) a folyamatosan épülő közönségről nem is beszélve. Az együttes tagjai egytől egyig tehetségesek, szépek, és komoly zenei múlttal és jelennel rendelkeznek. A tagok: Tiszai Vivi (ex-Ozone Mama, ex-Egy Másik Zenekar), Seprényi Fanni (New Level Empire), Lahucsky Kriszti (ex-Compact Disco), és Hunyadkürti Éva.

A rock ’n roll alapvetően férfi terep, de ha valakire, akkor rájuk igaz Joan Jett mondása: „A csajoknak is van tökük, csak kicsit magasabban, ennyi az egész!”