Ferencvárosi Közösségi Alapítvány

A Ferencvárosi Közösségi Alapítvány immáron 7. éve működik, székhelye a Ráday utcában van. A szervezet a Ráday Korzó esemény egyik kezdeményező-szervezője. Az alapítvány célja a kerületi adományozás fejlesztése, a kerület fejlődését szolgáló közösségi tevékenységek támogatása és a kerülethez kötődés erősítése.  Tagjai fontosnak tartják, hogy a kerület köztereire is olyan élet költözzék, amilyet az itteniek megálmodnak. Most igazgatójuk,   aki amatőr futóként az Almodóvar Női Futó Egylet alapítója is –, egy könnyű kocogást tervez a vállalkozó kedvű csatlakozók számára, melyben körbe futják majd a Belső-Ferencvárost.  És történetében immáron ötödször, újra megszólal a Rádió Ráday közösségi civil netrádiós adásuk…

Szeptember 28. péntek 16.00-18.00

Rádió Ráday, lokális hangulatú közösségi netrádiós adás a Ráday utcai Manga Cowboy teraszáról, és  a stream.tilos.hu/radioraday-n online.

Műsorvezetők: Barna Era, FKA igazgató és Dávid Ferenc, Ráday utcai lakos és Tilos Rádió szerkesztő.

Szeptember 29. szombat 08:00

Kocogjuk körbe a Belső-Ferencvárost!

A futamot vezeti Barna Era. Találkozó a Nehru parti Bálna szájánál. Előzetes bejelentkezés nem szükséges, de legkésőbb 8 óra 10 kor elindulunk!